söndag 2 september 2007

Barcelona

Jag trivs ganska bra här. Mycket kul att hänga med Charlotte. Det var så länge sen vi sågs. Finns inte så mycket att säga mer. Fin stad, härlig atmosfär, roliga affärer och jag har köpt espandrillos i den roligaste skoaffären jag vart inne i. Det tog typ 30 minuter innan man fick hjälp. Jaja, skitsamma.

Jag ska gå ut på stan en sväng nu medans dom andra sover. Sen ska vi nog dra till stranden. Mycket fin dag idag.

2 comments:

The Happy Kaufman 2 september 2007 kl. 13:07  

30 minuter. Pfft. Jag köper bara mina skor på The Stadium, där får man hjälp av någon risig bandy-kille på direkten. Att kunna köpa ett par Adidas Superstars på 30 sekunder, det kallar jag customer care!

Intrigen tätnar i bloggen annars. Jag följer med spänning. Vem överlever? Vem är skyldig? Och vem kommer att lämna det hela med nyfunna livsinsikter?

/Markus

Tobias Welander 2 september 2007 kl. 17:53  

I början så tyckte jag det var världens sämsta affär. Det såg ut som en gammal bookshop och man va först tvungen att gå fram till kassan för att få en nummerlapp. Det förstod vi inte först, då dom ignorerade en när man bad om hjälp. "Numero" mumlade dom efter ett tag.. och pekade mot kassan.
Men sen så blev det mer utav en upplevelse och en resa mot dom här skorna istället för att bara gå in och köpa köpa köpa.
Men sen var det ju kul för när det blev min tur fråga hon bara snabbt "What size do you have? 45?" Och jag blev bara stum och "eeh, yeah?".

About

Mitt foto
Göteborg, Stockholm, Sweden
Fotograf Göteborg cargocollective.com/tobiaswelander/

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP